Versetul zilei

20 martie 2016

Vrei sa fii fericit? Iata secretul!

VIATA este darul exclusiv a lui Dumnezeu!
FERICIREA este de asemenea darul exclusiv a lui Dumnezeu daruit oamenilor!
Citeam astazi ca 20 Martie este ziua internationala a fericirii. Stiam ca este o zi declarata, dar n-am stiut exact data. Aceasta zi a fost proclamata de  Adunarea Generala a ONU prin rezolutia 66/281 din 12 iulie 2012.
Cautarea fericirii este scopul suprem al fiecarei fiinte umane. Toti dorim sa fim fericiti, insa nu toti stim unde sa cautam fericirea. Fiecare om cauta fericirea si pentru ca este un tel comun, fericirea se afla in centrul eforturilor noastre.
Orice om are dreptul de a fi fericit si orice om merita sa fie fericit. 
Fericirea nu este ceva ce cauti intr-o anumita zi sau un doar intr-un anumit sezon. Fericirea e dorita de toata lumea, de la cel mai mic la cel mai mare si este dorita in fiecare zi. Din timpurile cele mai stravechi oamenii s-au straduit sa gaseasca fericirea sau sa detina lucruri, valori sau resurse care sa-i poata face fericiti. Altii isi cauta fericirea in sex si nadajduiesc ca diversitatea ii poate face fericiti.
Nicidecum....
FERICIREA este bunul exclusiv a lui Dumnezeu!
Dumnezeu este detinatorul autentic al fericirii, diavolul este un imitator si un mincinos.
Diavolul nu are fericire de dat.  El promite bani, avutii, pozitii sociale, prin care iti spune ca daca le le vei obtine, acestea te vor face fericit. Minciuna, nimic din toate acestea nu  pot aduce fericirea.
Dumnezeu a pus in inima noastra acest sentiment, aceasta dorinta de cautare dar  El este Singurul care ofera si detine secretul fericirii.
Apare de foarte multe ori cate o reclama pe diferite site-uri si scrie in felul urmator:
”Vrei sa fii fericit? Iata secretul!”. Bineinteles face trimitere spre tot felul de chestii fara de valoare si care nu pot oferi nici macar un gram de fericire. Fericirea porneste din adancul inimii.
Omul nu-si gaseste fericire decat atunci cand se odihneste in Domnul!
Fericirea iti aduce o stare de multumire permanenta.
Diavolul promite fericire, insa fericirea pe care o ofera el te conduce la pacat, iar pacatul nu poate aduce fericire. Din contra pacatul fura bucuria din inima, fura pacea din casa, pacatul distruge viata, pacatul aduce moartea. Scriptura insasi spune: ”plata pacatului este moartea”
Dar atunci cine este fericit?
Cine cugeta la Cuvantul lui Dumnezeu GASESTE FERICIREA si cine se increde in Domnul ESTE FERICIT!
Prov:16:20
Vrei sa fii fericit?
Imprieteneste-te dar cu Dumnezeu si vei avea pace te vei bucura astfel iarasi de FERICIRE!
Iov 22:21

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu