Versetul zilei

21 martie 2017

Nu cred in noroc!

De cateva zile tot aud...ai noroc.
Astazi mi s-a spus din nou, inca de la orele diminetii ” ce noroc ai...”, s-a facut seara si aud de la altcineva, ”ce noroc ai, esti mare norocoasa”, asta vis-a-vis de lucrurile si situatiile din viata mea prin care Domnul isi arata puterea.
NU, 
NU am noroc...pentru ca eu nu cred in noroc, cred in binecuvantari si sunt binecuvantata, nicidecum norocoasa.

Invitatie!

Urmeaza cateva seri de evanghelizare in Biserica Elim Timisoara!
Domnul sa dea har!

Biblia se implineste!!!

Buletinul electronic cu cip este premergatorul implantului de cip, deci se apropie indeplinirea profetiilor biblice?

Proiectul de lege a fost prezentat astăzi de ministrul de Interne, care i-a asigurat pe cei care se tem de noul act, că nu vor fi obligați să folosească documentul cu cip. Pentru ceilalți, schimbarea aduce avantaje, iar noutatea este că și bebelușii vor putea să aibă noul act.
„Va oferi garanții suplimentare de securitate, fiind un document imposibil de falsificat”, a spus Carmen Dan.
Noile cărți electronice de identitate vor semăna cu cardul bancar. Ideea este că îl vom putea folosi peste câțiva ani și ca să plătim taxe și impozite. În plus, ne va scăpa de alt plastic.
Caracteristicile cardului de sănătate vor fi preluate de cartea electronică de identitate. Practic, nu vom mai folosi cardul iar toate datele vor fi incluse în noul buletin, datele fiind stocate cu ajutorul unui cip special.
Cartea de identitate va fi schimbată când expiră cea veche, iar cei care se tem că pot fi urmăriți cu ajutorul cip-ului, sau nu o vor din motive religioase, au libertatea să folosească în continuare vechiul tip de document.
citeste continuarea https://www.cocoon.ro/buletinul-electronic-cu-cip-este-premergatorul-implantului-de-cip-deci-se-apropie-indeplinirea-profetiilor-biblice/#

Minunat este Domnul!

Duminica am avut un timp binecuvantat impreuna cu cei din Biserica Albini Cluj. Pe langa faptul ca ne-am bucurat in inchinare cu laude aduse spre slava lui Dumnezeu, a fost si o cercetare si o inviorare a sufletelor noastre. 
Indiferent de unde suntem, unde ne aflam sau din ce denominatiune facem parte, atunci cand slujim Aceluiasi Dumnezeu, El creeaza o unitate in Duhul. Pe langa cantarile lor pline de har, la un moment dat ne-am unit corul nostru din Elim si cei din Cluj. A fost minunat....!
Zilele trecute chiar scriam undeva, ca nu stiu cum ne va repartiza Dumnezeu in cer, dar eu vreau sa fac parte din ceata levitilor care-L lauda prin cantare, pentru ca vreau sa cant...si iar sa cant, o vesnicie intreaga.
La un moment dat ma intrebam in adunare...daca aici pe pamant este atat de frumos, cum va fi in cer?
Astept aceea zi minunata!