Versetul zilei

10 septembrie 2017

Succes in noul an scolar tuturor copiilor!

Este atât de important în acest inceput de an scolar  sa-ți încredințezi copilul pe bratul Domnului.
Il pregătești pentru scoală cu tot ce trebuie, il îmbraci cu haine frumoase si cred ca fiecare parinte caută sa-i ofere tot ce se poate copilului său, însă două lucruri  nu le putem oferi noi...protectie si binecuvântare, motiv pentru care la fiecare început de an scolar îi aducem înaintea Domnului si il rugam sa le dea binecuvantarea Sa.

Dumnezeu să  binecuvinteze toți copiii de pretutindeni cu înțelepciune, cu un duh de ascultare atât de profesori, cât si de părinti.

Furtuna vine, dar Dumnezeu este cu noi

Cat de orbi suntem sa nu realizam vremea in care traim?
Cred ca toți suntem cu ochii petele mai recente  vesti din Florida sau chiar inundațiile din Livorno, Italia.
Suntem îngroziți privind la cele ce se intampla, dar bineinteles stând in fotoliul nostru călduț  si la drept vorbind una este sa privesti live uraganul si alta e sa fii in mijlocul lui sau sa fii fugar din cauza lui.
De-altfel nici intrebarile nu ocolesc mintea multora....DE CE?

"Texanii trec prin apă care acoperă posesiunile prețioase. Floridienii fug de un uragan care este mai larg decât statul lor. Prognozele vântului și valurilor apocaliptice. Incendii de foc care umple coasta de vest cu fum. Un cutremur in Mexic. Clădiri spulberate. Tsunami amenință. 
Cum se poate întâmpla asta? Cum ar trebui să răspundem? Și mai presus de toate, unde este Dumnezeu? Scriptura are răspunsuri.

Isus a spus: "    Luca: 21. 25. Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pămînt va fi strîmtorare printre neamuri, cari nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor.
Dezastrele naturale ne-ar putea surprinde, dar ele nu îl surprind pe Dumnezeu. Frecventa crescuta a calamitatilor naturale sunt asemanatoare cu durerile de nastere ale sarcinii - indicatii ale unei livrari iminente. Creștinii nu știu când va reveni Hristos, dar credem că vom vedea "... Fiul Omului venind în nor cu mare putere și slavă. Când aceste lucruri (dezastre naturale) încep să aibă loc, ridică-ți capul și uita-te in sus, pentru că răscumpărarea ta se apropie. "(Luca 21: 27-28, NIV)
Acesta este timpul să "ridicăm și să ne ridicăm".
Ridicați rugăciunile. 
Ridicați speranța. 
Ridicați-vă inimile. Dumnezeu este deasupra acestei furtuni   
Furtuna vine, dar Dumnezeu este cu noi!!!"

preluat: http://www.foxnews.com/opinion/2017/09/08/max-lucado-hurricane-irma-is-coming-where-is-god.html

Rugati-va pentru cei care astăzi  sunt greu încercați.
Azi sunt ei...maine nu se stie.